Over ons

De maatschap Jepma Belastingadviseurs is een echt familiebedrijf. In 2009 gingen Andries Jepma en schoonzoon Jop Duerink vol enthousiasme een samenwerkingsverband aan. In 2013 kwam André Jepma (zoon van Andries) het team versterken.

In eerste instantie namen we onze intrek op de tweede verdieping van het huidige pand aan het Damsterdiep. In 2010 besloten we om te verhuizen naar een bedrijventerrein aan de ringweg tegenover Sportcentrum Kardinge. Al snel misten we de binding met de binnenstad. Daarom grepen we in 2014  de mogelijkheid om terug te keren naar het pand aan het Damsterdiep, met beide handen aan.

Sindsdien worden de werkzaamheden weer hier verricht, nu vanaf de derde verdieping. Vanaf januari 2017 is Julia Rutgers onderdeel van de organisatie geworden. Met dit team, waarin iedereen beschikt over zijn eigen vaardigheden en kwaliteiten, streven we naar het opbouwen van een goede band met onze cliënten door het leveren van service en kwaliteit. Wij proberen dit te bereiken door een professionele instelling te combineren met een persoonlijk benadering.

Wij staan voor:

Antwoord op al uw vragen

Financieel en fiscaal advies waar u op kunt bouwen.

Persoonlijk en direct contact

Een sparring partner die met u meedenkt én vooruit denkt.

Inzicht en overzicht

Uw administratie altijd op orde, daar kunt u op rekenen!

Ons team:

Andries Jepma

Andries Jepma

Ik ben in 1982 bij KPMG Meyburg gestart als assistent belastingconsulent. Na de opleiding tot Register Belastingadviseur te hebben afgerond ging ik aan de slag bij de ABN-Amro en de TDG-groep. In 1997 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer, wat me nog steeds prima bevalt.

Ik hou van korte lijnen en direct contact. Ik denk in oplossingen en niet in problemen. Binnen het kantoor hou ik me voornamelijk bezig met fiscale advisering maar verzorg ook fiscale aangiften en met even veel plezier verwerk ik uw administratie tot jaarrekening. Daarnaast hou ik van sport en loop ik graag.
Jop Duerink

Jop Duerink

Ik vind het leuk om mensen te helpen structuur aan te brengen in de financiële administratie. Ook houd ik ervan inzicht te geven in de resultaten van de onderneming en op basis hiervan te adviseren over te nemen besluiten. Daarnaast probeer ik ervoor te zorgen dat onze cliënten voldoen aan alle wet- en regelgeving, maar tegelijkertijd zo weinig mogelijk belasting betalen. Verder verzorg ik voor onze cliënten salarisadministraties en adviseer ik op het gebied van arbeidsrecht.

Ik probeer mijn kennis op peil te houden door het volgen van aanvullende studies, cursussen en vakinhoudelijke actualiteiten.Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin en bij voorkeur in een lekker warm land. Ik houd van reizen, duiken en hardlopen.
Andre Jepma

Andre Jepma

Diploma’s: Salarisadministratie / Praktijk diploma Boekhouden / Register belastingconsulent. Toegetreden als maat in de maatschap in februari 2013.

Ik weet wat het betekent om ondernemer te zijn, dus kan mij goed verplaatsen in situaties van mijn klanten. Ik ben dan ook altijd bereikbaar, je kunt mij dag en nacht, op feestdagen en in de vakanties bellen als er een probleem is of om te overleggen of advies te vragen.

Ik vind vertrouwen 1 van de belangrijkste punten. Ons werk gaat altijd gemoeid met geld en daarin is het belangrijk dat er sprake is van vertrouwen.

Ik houd mij bezig met het verzorgen van de salarisadministratie van cliënten, de financiële administratie (boekhouden), het opstellen van jaarrekeningen , aangiften omzetbelasting, aangiften inkomstenbelasting, aangiften vennootschapsbelasting en fiscale adviezen. Mijn rol is die van adviseur, ik geef een goed onderbouwd advies en als klant beslist u zelf wat u daarmee doet.

Ik weet door mijn opleiding(en) wat er speelt in de markt en ben altijd op de hoogte van de actuele fiscale wetgeving en de laatste fiscale wijzigingen in de wet.
Julia Rutgers

Julia Rutgers

Ik heb HBO Accountancy gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Kiev in Oekraine.

In januari 2017 ben ik begonnen als assistent-accountant bij Jepma belastingadviseurs. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van voorbereidende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de jaarrekening van de klant, het opstellen van de jaarrekening, aangiften omzetbelasting, aangiften inkomstenbelasting en aangiften vennootschapsbelasting.

Ik vind het een uitdaging om inzicht en overzicht te geven in de financiële situatie van een klant. Ik merk dat dit niet alleen rust geeft, maar ook handvatten biedt om de doelen en het beleid van de organisatie aan te scherpen en te optimaliseren.