Diensten

We helpen u graag met:

Financieel & fiscaal advies

Heeft u een financieel vraagstuk waar u niet uit komt? Wij geven u betrouwbaar en onafhankelijk fiscaal en financieel advies over verzekeringen, beleggingen, hypotheken en leningen.

Bedrijfsadministratie

Of u nu ZZP’er bent of MKB’er: uw administratie moet kloppen. En niet alleen voor de Belastingdienst, maar ook omdat u zelf inzicht en overzicht wilt. Zo houdt u uw handen vrij voor uw zaak.

Startersbegeleiding

Als u voor uzelf begint komt er veel op u af. We kunnen het weten, want zijn zelf ook starters geweest. We zetten samen met u een financiële administratie op en adviseren over verzekeringen en andere zaken.

Belastingaangiften

U kunt de aangifte van uw omzet-, loon-, inkomsten- en vennootschapsbelasting met een gerust hart aan ons overlaten. Ook kunnen wij u de communicatie met de Belastingdienst uit handen nemen.

Jaarrekeningen

We stellen een duidelijke en overzichtelijke jaarrekening voor u op. Daarna bespreken we de financiële situatie van uw bedrijf en wijzen u als dat nodig is ook op eventuele knelpunten.

Salarisadministratie

Loonstroken, jaaropgaven, loonheffingsverklaringen, aangiften bij de belastingdienst en contracten, er komt heel wat kijken bij personeelszaken. Wij ondersteunen u graag bij uw salarisadministratie.