Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij helpen u graag!

Belasting-aangifte

Wij zorgen ervoor dat uw belastingaangiften correct en tijdig op de juiste plaats zijn. Alles op het gebied van omzet-, loon-, inkomsten- en vennootschapsbelasting goed geregeld, zonder dat u teveel betaalt..

belasting-aangifte

Jaarrekeningen

Na het opstellen van uw overzichtelijke jaarrekening, bespreken wij deze met u. Daarbij kunt u al uw vragen stellen. Ook beoordelen wij aan de hand van deze cijfers de financiële situatie van uw bedrijf en adviseren u over eventuele wenselijke veranderingen of stappen. 

jaarrekeningen

Bedrijfs-administratie

De administratie van elk bedrijf moet kloppen. Of u nu zzp’er of multinational bent, de fiscus moet juiste cijfers krijgen. Wij zorgen ervoor dat u actueel inzicht en overzicht hebt. Zo kunt u altijd snel beslissen op basis van correcte informatie. 

bedrijfs-administratie

Salaris-administratie

De alsmaar toenemende regelgeving maakt salarisadministratie complex. Wel bent u verplicht om dit allemaal volgens de regels te doen. Zoekt u ondersteuning hierbij? Wij zijn altijd op de hoogte van de actuele eisen en nemen u de zorg graag uit handen. 

salaris-administratie

Financieel
advies

Komt u er even niet uit met een financieel vraagstuk? Vraag ons gerust. Wij adviseren u betrouwbaar en onafhankelijk over financiën, belastingen, verzekeringen, beleggingen, hypotheken en leningen.

financieel advies

Starters-begeleiding

Startende ondernemers moeten veel regelen en beslissen. Wij voorzien u van de informatie die u nodig hebt en adviseren u graag bij vraagstukken. Ook steken wij u de helpende hand toe bij uw financiële en fiscale administratie.

starters-begeleiding
scribble

Wilt u meer weten over onze diensten?

Heeft u een financiële vraag? Jepma Belastingadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons altijd bellen of onderstaand contactformulier invullen. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. U vindt ons aan het Damsterdiep in Groningen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de naastgelegen parkeergarage of aan de weg. Wilt u liever dat we bij u langskomen? Maak dan een afspraak.