scribbleteam

Over Jepma Belastingadviseurs

Maatschap Jepma Belastingadviseurs is een echt familiebedrijf, gespecialiseerd in zakelijke financiële en fiscale diensten voor bedrijven. Ons kantoor is opgericht in 2009 door Andries Jepma en Jop Duerink. De succesvolle samenwerking kreeg in 2013 een vervolg, toen Andries’ zoon André Jepma ons team kwam versterken.

Gevestigd in Groningen

Ons kantoor ging in 2009 van start op de tweede verdieping van het pand aan het Damsterdiep 49 in Groningen. Een jaar na de oprichting verhuisden we naar een bedrijventerrein aan de Ringweg Oost, tegenover Sportcentrum Kardinge. Al snel misten we de binding met de binnenstad. Toen we in 2014  de kans kregen om terug te keren naar Damsterdiep 49, grepen we deze met beide handen aan. In dit pand zijn wij nu gevestigd op de derde verdieping. 

Persoonlijk en professioneel

Binnen ons team beschikt iedereen over eigen vaardigheden, kwaliteiten en specialisaties. Wij leveren service en kwaliteit en combineren een professionele instelling met een persoonlijk benadering. Zo streven wij bij alles wat we doen naar het opbouwen van een goede band met onze cliënten. 

Het team van Jepma Belastingadvies

Ik ben in 1982 bij KPMG Meyburg gestart als assistent belastingconsulent. Na de opleiding tot Register Belastingadviseur te hebben afgerond ging ik aan de slag bij de ABN-Amro en de TDG-groep. In 1997 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer, wat me nog steeds prima bevalt.

Ik hou van korte lijnen en direct contact. Ik denk in oplossingen en niet in problemen. Binnen het kantoor hou ik me voornamelijk bezig met fiscale advisering maar verzorg ook fiscale aangiften en met even veel plezier verwerk ik uw administratie tot jaarrekening. Daarnaast hou ik van sport en loop ik graag.

Mensen helpen om structuur aan te brengen in hun financiële administratie, dat vind ik leuk. Ook hou ik ervan om inzicht te geven in de resultaten van de onderneming en op basis hiervan te adviseren over te nemen besluiten. Verder help ik onze cliënten erbij om enerzijds te voldoen aan alle wet- en regelgeving en anderzijds zo weinig mogelijk belasting te betalen. Verder verzorg ik voor onze cliënten salarisadministraties en adviseer ik op het gebied van arbeidsrecht.

Om mijn kennis actueel te houden, volg ik doorlopend aanvullende studies, cursussen en vakinhoudelijke actualiteiten. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin. Ik houd van reizen - bij voorkeur naar warme landen - duiken en hardlopen.

Diploma’s: Salarisadministratie / Praktijk diploma Boekhouden / Register belastingconsulent. Toegetreden als maat in de maatschap in februari 2013.

Ik weet wat het betekent om ondernemer te zijn, dus kan mij goed verplaatsen in situaties van mijn klanten. Ik ben dan ook altijd bereikbaar, je kunt mij dag en nacht, op feestdagen en in de vakanties bellen als er een probleem is of om te overleggen of advies te vragen.

Ik vind vertrouwen 1 van de belangrijkste punten. Ons werk gaat altijd gemoeid met geld en daarin is het belangrijk dat er sprake is van vertrouwen.

Ik houd mij bezig met het verzorgen van de salarisadministratie van cliënten, de financiële administratie (boekhouden), het opstellen van jaarrekeningen , aangiften omzetbelasting, aangiften inkomstenbelasting, aangiften vennootschapsbelasting en fiscale adviezen. Mijn rol is die van adviseur, ik geef een goed onderbouwd advies en als klant beslist u zelf wat u daarmee doet.

Ik weet door mijn opleiding(en) wat er speelt in de markt en ben altijd op de hoogte van de actuele fiscale wetgeving en de laatste fiscale wijzigingen in de wet.

scribble

Wilt u in contact komen met ons?

Heeft u een financiële vraag? Jepma Belastingadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons altijd bellen of onderstaand contactformulier invullen. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. U vindt ons aan het Damsterdiep in Groningen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de naastgelegen parkeergarage of aan de weg. Wilt u liever dat we bij u langskomen? Maak dan een afspraak.

Damsterdiep 49
9711 SH Groningen